wgs02

William Grant & Sons | Tax Free Cannes

Having re-developed their entire merchandising range WG&S asked me to design their exhibition space for Tax Free Cannes, the most important event in the industry. With a unique space having both an entrance bridge and outdoor terrace the design presented the WG&S brand while each of the four meeting rooms and terrace were individually branded with their leading products.

[portfolio_slideshow]

VB_1

VB Beer Pyramid | Melbourne

One of the greatest pyramids of all time flowed beer the whole night for Triple M Radio`s Bunga Bunga party in South Melbourne. Designed and built within a week as a brand exercise and because they were requested to live on-air the pyramid stacked hundreds of VB cans with a beer font on top pouring a pint as the crown jewel. Beer overflowed and cascaded down the sides and at night internal LED`s illuminated the amber liquid as the star feature of the party.

Design concept, art direction (designed for Sumo Visual Group)

[portfolio_slideshow id=406]

Singtel_1

Singtel | CommunicAsia

A completely non-corporate stand that was more a lounge bar / club that you would find in a converted shophouse in the old part of Chinatown or in the pages of wallpaper* magazine. Designed to appeal and engage those following an aspirational lifestyle the layout was flanked by an enormous bar serving gourmet coffee with a DJ at one end and breakout rooms through the red wall in the centre.

[portfolio_slideshow id=137]

G&J_Reception_1

G&J Greenall Distillers | UK

G&J Distillers has more than 250 years of heritage, distilling superior spirits to perfection since 1761. After a fire destroyed the warehouse the original stills were saved and relocated to Birchwood, Warrington. With an updated brand and new products in development I designed the reception and hospitality areas of the new facility to reflect this new vision of the company.

[portfolio_slideshow id=201]

BNP Paribas_1

BNP Paribas | Sibos Hannover

This pitch was a gamble that veered away from their standard corporate approach and was awarded almost without any changes. Essentially an illuminated white enclosed box, the only corporate colour came through in the lighting. The surrounding platform was used as meeting areas while the sunken central area contained the bar and hospitality space.

[portfolio_slideshow]